"Brennt Container" - oder: Grossfeuer mit BLEVE
Opisano przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej w Monachium. Palił się obiekt handlowy.
Andrea Graber, Andreas Bräutigam.
Keywords: Pożary; Obiekty handlowe; Akcja ratowniczo-gaśnicza; BLEVE