``Brennt Kaufhof - Alarmstufe 4''
Przebieg akcji gaśniczej podczas pożaru dachu domu handlowego Kaufhof w Hannowerze. Przedstawiono organizację akcji i ewakuację ludzi.
Claus Lange, Thomas Totzke.
Keywords: Pożary; Obiekty handlowe; Akcja gaśnicza; Budownictwo użyteczności publicznej; Ewakuacja