"...Grundgedanke der Freiwilligen Feuerewhr...."
W artykule przedstawiono udział niemieckiej ochotniczej straży pożarnej w akcjach ratowniczo-gaśniczych pożarów lasów w Grecji.
N. Beck.
Keywords: Pożary masowe; Lasy; Akcja ratowniczo-gaśnicza