W praktyce ... Realizacja zasad Strefowej Koncepcji Ochrony Odgromowej
Omówiono nowe narzędzia związane z ochroną odgromową, które powinny być uwzględnione w projektowaniu systemów ochronnych.
K. Cedro.
Keywords: ochrona odgromowa