Skolko nužno vody na požare - Gribov, V.; Rodionov, E.
Analiza danych o pożarach w Federacji Rosyjskiej na przykładzie obwodu Iwanowskiego. Statystyka pożarów za rok 1996.
V. Gribov, E. Rodionov.
Keywords: Pożary; Statystyka pożarnicza; straty materialne; Rosja