Pokazatjeli operativnoj obstanovki s pořarami v Rossijskoj Federacii v 1998 godu
Graficznie przedstawiono liczbę pożarów w latach 1993-1998. Podano przyczyny pożarów oraz wielkość strat popożarowych.
Tł .tyt.: Statystyka z zakresu walki z pożarami w Federacji Rosyjskiej w 1998 roku
Keywords: Pożary; Statystyka pożarnicza; Przyczyny pożaru; straty popożarowe; Rosja