Systemy Informacji Przestrzennej. Projekt przeciwpożarowej bazy informacji o budynkach i instalacjach - Krasuski, Adam. (Warszawa : Instytut Techniki Budowlanej, 2005. -)
[Referat ma na celu przedstawienie propozycji doboru atrybutów przeciwpożarowej bazy danych budynków i instalacji dla obszaru miejskiego oraz problemów, z ajkimi można się spotkać przy próbie stworzenia takiej
T. Maciak, A. Krasuski, K. Kreński, M. Świtacz.
Keywords: Budynki; Systemy Informacji Przestrzennej; informatyka; Bazy danych