Transport materiałów i przedmiotów wybuchowych
Przedstawiono klasyfikację ADR dotyczącą materiałów i przedmiotów wybuchowych. Omówiono warunki przewozu materiałów i przedmiotów wybuchowych.
S. Włudyka, U. Kuźnicka-Kubat.
Keywords: Materiały i substancje wybuchowe; Transport