Solutions from the front-line. Rozwiązania z linii frontu (Kingston : The Fire Brigades Union, 2004. -)
[Organizacja działań ratowniczo-gaśniczych w Wlk. Brytanii, czynniki wpływające na sprawność działań.]
Ind.
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza