The cost of getting it wrong. Koszt złych działań (Kingston : The Fire Brigades Union, 2004. -)
[Koszty związane z nieprawidłowymi działaniami w zakresie planowania zintegrowanego zarządzania ryzykiem.]
Ind.
Keywords: Zarządzanie ryzykiem; Planowanie kryzysowe