The intervention window. Model ``intervention window'' (Kingston : The Fire Brigades Union, 2004. -)
[Przedstawiono model wykorzystywany do oceny sytuacji i zminimalizowania ryzyka.]
Ind.
Keywords: Zarządzanie ryzykiem; Analiza ryzyka