Unterricht und Ausbildung im Feuerwehrdienst. Nauka i wyszkolenie w służbie pożarniczej - Haberland, Heinz. (Staatsverlag der DDR, 1967)
[Podstawy szkolenia strażaków i zastosowanie nauk w praktyce pożarniczej.]
Heinz Haberland.
Keywords: Ochrona przeciwpożarowa